Ondergaande zon in het bos

 

Je zwangerschap is een bijzondere periode.  Dromen over je kindje, namen verzinnen, genieten van de kleine trapjes in je buik. Met een zwangerschapsshoot leg je deze bijzondere periode vast en heb je een mooie herinnering aan je zwangerschap. Ik vind het iedere keer weer heel bijzonder om te zien hoe zwangere vrouwen stralen, de dromerige en liefdevolle blik die ze in de ogen krijgen als ik vraag om naar de buik kijken. 

Voor de shoot

Als je een zwangerschapsshoot boekt dan kijken we samen welke periode het beste uitkomt. Dit is meestal rond de 32-34 weken, maar we kunnen de shoot doen zodra je een mooie buik hebt.  We kijken  samen  welke periode het meest geschikt is en welke dag het beste uitkomt. Dit kan op een doordeweekse dag, maar ook in het weekend. In de zomer zou het zelfs in de avonduren kunnen. Een uur voor de zon ondergaat, het zogenaamde golden hour, is een prachtige tijd om foto’s te maken. 

Je kiest zelf of je het liefste buiten in de natuur of binnen in onze thuisstudio foto’s wilt maken. Als je voor een uitgebreid pakket kiest, dan combineren we het en maken we buiten en binnen foto’s. Vlakbij bij onze thuisstudio is een mooie locatie waar ik graag foto’s ga maken. Daar rijden we met de auto naartoe en en op een paar minuutjes lopen kunnen we prachtige foto’s maken. 

Thuisstudio

Als zwangere sta jij uiteraard centraal op de foto’s, maar natuurlijk horen je partner en eventuele broertjes en zusjes er ook bij. Het resultaat van de foto’s is het mooiste als jullie outfits op elkaar afgestemd zijn. Je h

 

oeft niet dezelfde kleur outfit te hebben, maar wel in hetzelfde kleurenpalet en in dezelfde stijl. Twijfel je? Neem gerust meerdere outfits mee, dan kunnen we ter plekke even kijken wat het beste bij elkaar past.

Tijdens de shoot

Tijdens de shoot kun je je eigen kleding dragen, maar je kunt ook kiezen voor een van de vier zwangerschapsjurken die ik speciaal voor fotoshoots heb laten maken. Je hebt de keuze uit een donkerroze, een gele, een bruine en een witte jurk. De witte jurk heeft een sleep die zorgt voor een speciaal effect. Je kunt kiezen voor 2-3 verschillende outfits.

   De bruine jurk

De gele jurk

De rode jurk

 

 

De witte jurk

 

 

 

 

 

 

 

Als we foto’s in onze thuisstudio maken, dan kunnen we ook foto’s met ontblote buik maken. Als je weet wat het wordt, dan kunnen we de muisjes laten rollen, samen de handen op de buik, met bellenblaas of met schmink de naam of het koosnaampje van jullie kindje op de buik schrijven. Ideeën genoeg! 

 

 

Tijdens de shoot zal ik je af en toe kleine aanwijzingen geven en je laten zien hoe je het beste kunt staan. Een klein voorbeeldje: als je je hand op je buik legt, dan heb je meestal je vingers een beetje gespreid, ik zal je vragen om je vingers tegen elkaar aan te houden omdat dit op de foto sierlijker staat. En verder komt het altijd goed, we zorgen voor een ontspannen, gezellige sfeer, waardoor jij je op je gemak voelt en kunt stralen zoals alleen een zwangere vrouw straalt. En dat zie je op de foto’s.

Voor een zwangerschapsshoot reserveer ik ongeveer een uur, zodat er voldoende tijd is om tussendoor even van outfit te verwisselen, een slokje te drinken en naar een andere locatie te gaan.  We doen de shoot in onze thuisstudio, op een mooie locatie in de omgeving van Maasbracht of maken er een combinatie van binnen en buiten van. In overleg is het ook mogelijk of zwangerschapsfoto’s in je eigen omgeving te maken.

Na de shoot

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s, deze galerij zal bestaan uit ongeveer 20-25 foto’s. Deze stuur ik je toe op een contactblad met watermerk. Op basis hiervan kun je je favoriete foto’s uitkiezen, afhankelijk van het pakket kun je 6 of 15 foto’s kiezen of krijg je ze allemaal.  Deze foto’s bewerk ik zorgvuldig na en die krijg je vervolgens op groot formaat en zonder watermerk via WeTransfer toegestuurd. Bij het luxe en superdeluxe pakket krijg je ook een luxe mini-album en een afdruk op dibond. dibond bestaat uit 2 dunne lagen aluminium met een tussenlaag van zwart kunststof. De foto wordt afgedrukt op professioneel Fuji papier en verlijmd op het Dibond. Hierdoor krijg je topkwaliteit met een strakke look. Voor een meerprijs van €10 kun je ook kiezen voor een canvas van dezelfde afmetingen. Ik bestel het mini-album, dibond en canvas bij een professionele vakcentrale die producten van topkwaliteit leveren.

Prijs

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Bij het classic pakket krijg je een pronkboekje met 6 foto’s naar keuze. Een pronkboekje in een vouwboekje van 10×10 cm. Bij het luxe pakket krijg je een mini album van 15×15 cm met 15 foto’s naar keuze. Bij het superdeluxe pakket krijg je een mini album van 15×15 cm met alle foto’s uit de galerij. De foto’s die gebruikt worden in het pronkboekje/mini album krijg je ook digitaal toegestuurd.

Met mini album wordt geleverd met een linnen omslag. Tijdens de shoot neem ik voorbeeldjes van de kleuren mee waaruit gekozen kan worden. 

Bij het superdeluxe pakket krijg je ook een vivid color desk stand van 20×15 cm. De vivid color desk stand van Chromalux is de nieuwste High Definition print technologie voor metaal. Het is robuust, waterdicht en printvast. De desk stand wordt geleverd met 2 subtiele bevestigingen. Hierdoor krijg je topkwaliteit met een strakke look. 

 
Classic
€135
6 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Pronkboekje (10x10) met 6 foto's
 
Luxe
€175
15 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Mini album (15x15) met 15 foto's
 
Superdeluxe
€255
25 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Mini album (15x15) met 25 foto's
VividVolor desk stand 20x15cm

 

 

Combipakket

Er wordt ook vaak gekozen om  een zwangerschapsshoot en een newbornshoot te doen. Als je beide shoots tegelijk boekt, dan kun je kiezen uit onderstaande combipakketten.

Classic
€255
Zwangerschapsshoot
Newbornshoot
2 x 6 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
1 pronkboekje (10x10) met 6 foto's van de zwangerschapsshoot en 1 pronkboekje (10x10) met 6 foto's van de newbornshoot
 
 
 
Luxe
€330
Zwangerschapsshoot
Newbornshoot
2 x 15 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Album (30x20) met 15 foto's van de zwangerschapsshoot en 15 foto's van de newbornshoot
Foto sleutelhanger
 
 
Superdeluxe
€495
Zwangerschapsshoot
Newbornshoot
2 x 25 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Album (30x20) met 25 foto's van de zwangerschapsshoot en 25 foto's van de newbornshoot
Foto sleutelhanger
VividColor desk stand 25x20cm