Prijzen

Bij ieder pakket kun je een aantal foto’s uit de galerij kiezen. Natuurlijk kun je ook altijd foto’s laten afdrukken, albums, wanddecoratie of houtblokken bestellen of extra digitale foto’s. Ik laat foto’s, albums, wanddecoratie en houtblokken bij professionele vakcentrales maken. Deze heb ik zorgvuldig geselecteerd en leveren topkwaliteit.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ophalen in Maasbracht is ook mogelijk, maar alleen op afspraak.

Cadeaubon

Wil je een origineel cadeau geven? Doe dan een fotoshoot cadeau. Voor alle fotoshoots kun je een cadeaubon bestellen. Als een volledige fotoshoot boven budget is, dan kun je ook een cadeaubon voor een bepaald bedrag of voor een wanddecoratie of houtblok bestellen. Neem even contact op om samen te brainstormen over de mogelijkheden.

Cadeaubonnen tot €50 krijg je in een eenvoudige cadeauverpakking, cadeaubonnen vanaf €50 krijg je mooi ingepakt in een doosje.

 

Digitale foto’s

Foto afdrukken

Foto’s kunnen afgedrukt worden op glanzend en mat papier. Standaard worden foto’s op mat papier afgedrukt. Geef het bij je bestelling door als je liever glanzend papier wilt. Mat papier is minder gevoelig voor vingerafdrukken, weerspiegelt iets minder. Bovendien kan de glanscoating na verloop van tijd aan het glas kan blijven plakken als je de foto inlijst.

Bij de uitdeelsets wordt 1 foto op de diverse formaten afgedrukt. Ideaal voor in vriendenboekjes of op uit te delen aan opa’s en oma’s.

Albums

Albums worden standaard geleverd met een effen linnen cover. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een album met een fotocover of een foto op de linnen cover. De meerprijs hiervoor staat in de tabel.

Wanddecoratie canvas

Hieronder staan de prijzen van een aantal veel voorkomende formaten canvas. Neem even contact op als je een formaat wilt dat er niet tussen staat, dan kijk ik na wat de prijs hiervan is. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wanddecoratie dibond

Bij de dibond wordt de foto afgedrukt op speciaal fotopapier en verlijmd op het dibond. Dit bestaat uit 2 dunnen lage aluminium met een laag kunststof ertussen. Dit zorgt voor een strak uiterlijk en topkwaliteit. Je kunt tijdens de shoot een klein voorbeeld van het dibond zien. 

Hieronder staan de prijzen van een aantal veel voorkomende formaten dibond. Neem even contact op als je een formaat wilt dat er niet tussen staat, dan kijk ik na wat de prijs hiervan is. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Houtblokken