Als je kindje net geboren is, wil je het liefste alle herinneringen vastleggen. De eerste dagen zijn zo bijzonder. Ik vind het altijd een eer als ik dit op de foto mag vastleggen. In de eerste week na de bevalling doe ik nog geen geposeerde fotoshoot. Een kindje mag eerst even rustig wennen aan het leven buiten de buik. En ook mama mag even bijkomen na de bevalling. Natuurlijk kunnen we wel deze bijzondere periode vastleggen. Dat doen we met een lifestyle newbornshoot. 

Bij een fresh 48 maken we de foto’s heel snel na de geboorte. Soms zelfs nog in het ziekenhuis, zeker als mama of het kindje nog een paar dagen opgenomen zijn, bijvoorbeeld na een keizersnede. Als fotograaf voor Stichting Earlybirds kom ik regelmatig in ziekenhuizen om daar te vroeg geboren kindjes te fotograferen, dus een fresh 48 in het ziekenhuis is ook geen probleem.

Bij een fresh 48 en lifestyle newbornshoot maken we foto’s van jullie kindje en jullie gezin in je eigen omgeving. Je kindje wordt niet geposeerd zoals bij een typische newbornshoot, maar ligt lekker in zijn bedje, box of lekker bij papa of mama op de arm. We maken foto’s op verschillende plekjes in jullie huis, meestal de babykamer, de ouder-slaapkamer en de woonkamer. 

Je kunt een lifestyle newbornshoot een beetje vergelijken met een documentaire. We leggen de dagelijkse gang van zaken vast. De verzorging van je kindje, misschien een badje of verschoning, een voeding en natuurlijk knuffelen. We maken foto’s van jullie kindje, close-ups van het gezichtje en de kleine details die bij een babytje horen, maar ook foto’s met papa, met mama, met eventuele broers en zussen en met het hele gezin.

Ook als je kindje al wat ouder is, dan kun je kiezen voor een lifestyle newbornshoot. 

Na de shoot

Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze stuur ik jullie door als contactblad en hiervan kun je je favoriete foto’s kiezen. De foto’s die jullie gekozen hebben bewerk ik zorgvuldig na. Bij het classic pakket krijg je een pronkboekje met 6 foto’s naar keuze.   Een pronkboekje is een vouwboekje van 10×10 cm. Bij het luxe pakket krijg je een mini album van 15×15 cm met 15 foto’s naar keuze. Bij het superdeluxe pakket krijg je een mini album van 15×15 cm met alle foto’s uit de galerij. De foto’s die gebruikt worden in het pronkboekje/mini album krijg je ook digitaal toegestuurd.

Met mini album wordt geleverd met een linnen omslag. Tijdens de shoot neem ik voorbeeldjes van de kleuren mee waaruit gekozen kan worden. 

Bij het superdeluxe pakket krijg je ook een vivid color desk stand van 20×15 cm. De vivid color desk stand van Chromalux is de nieuwste High Definition print technologie voor metaal. Het is robuust, waterdicht en printvast. De desk stand wordt geleverd met 2 subtiele bevestigingen. Hierdoor krijg je topkwaliteit met een strakke look. 

Prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. De foto’s die gebruikt worden voor het pronkboekje / album krijg je ook digitaal toegestuurd.

Classic
€135
6 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Pronkboekje (10x10) met 6 foto's
 
Luxe
€175
15 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Mini album (15x15) met 15 foto's
 
Superdeluxe
€255
25 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Mini album (15x15) met 25 foto's
VividColor desk stand 20x15cm