Categorie: Specials

Microshoots voor kinderdagverblijf Prokino

Speciaal voor de kindjes die naar het kinderdagverblijf of de peutergroep van Prokino gaan hebben we iets nieuws bedacht: de microshoots!

Bij je aanmelding bij Prokino krijg je een uitnodiging om een microshoot bij Captured by Karin te komen doen. De microshoot duurt ongeveer een kwartiertje. Ik selecteer de mooiste foto en die bewerk ik zorgvuldig. Vervolgens laat ik de foto 2x afdrukken op 10×15 formaat. Eentje voor bij Prokino in het fotolijstje en eentje voor jullie thuis. Je krijgt deze foto via Prokino mee naar huis. Ook krijg je de foto als social media bestand (met watermerk en op lage resolutie).

Op een later tijdstip krijgen ook kindjes die al langer gebruik maken van de kinderopvang of peutergroep van Prokino een uitnodiging voor de microshoots. Meer informatie hierover volgt via Prokino.

  

  

Winactie: je favoriete foto op een houtblok van 10×15

Hoera! Captured by Karin bestaat 1 jaar. En dat gaan we vieren met 2 leuke winacties deze maand.

De eerste winactie is speciaal voor de mensen die het afgelopen jaar een fotoshoot bij mij gedaan hebben: jouw favoriete foto op een houtblok van 10×15 cm

Deel je favoriete foto op facebook in de comments om kans te maken op een houtblok met deze foto.

Wil je je kans verdubbelen? Laat dan ook een review achter op www.capturedbykarin.nl/ervaringen en/of mijn facebookpagina.

Eind deze maand ga ik het houtblok verloten

Ps. later deze maand ga ik ook een Classic fotoshoot naar keuze verloten. Met een leuk extraatje voor de eerste 25 mensen die reageren. Wil je deze actie niet missen? Ga naar mijn pagina op facebook en Like en follow deze (kies ‘See first’).

Moederdag special

Moederdag special

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor moederdag? Bestel dan een cadeaubon voor de moederdag special fotoshoot.

 
In de meeste gezinnen maken de mama’s veel foto’s, maar staan ze er zelf bijna nooit op. Met de moederdag special maken we mooie foto’s van mama’s met hun kindjes, lekker buiten in de natuur. Samen mooie herinneringen maken!
 
Als je een cadeaubon besteld, krijg je deze in een mooie cadeauverpakking zodat je deze met moederdag kunt geven. Datum en tijd van de fotoshoot is in overleg. Dit spreken we na moederdag af. Natuurlijk kun je ook een cadeaubon bestellen om oma te verrassen met een leuke fotoshoot. 
 
Tijdens de shoot maken we mooie foto’s van mama met haar kind(eren), groot of klein. Ook kunnen we foto’s maken van de kinderen samen, van ieder kind alleen en van het hele gezin. Net wat mama graag wil.
 

 

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze zet ik in een galerij en die stuur ik je als contactblad via de mail toe.  Uit de galerij kies je je favoriete foto’s. Deze bewerk ik zorgvuldig na en krijg je vervolgens afgedrukt op 13×18 cm formaat. Bij de moederdag mini krijg je 3 foto’s, bij de moederdag maxi en mega krijg je in totaal 6 foto’s (5 foto’s op 13×18 cm formaat en 1 vergroting op 20×30 cm formaat). Bij de moederdag mega krijg je ook nog een mini album met de hele galerij (20-25 foto’s). Daarnaast krijg je de gekozen foto’s ook social media bestand. Dit is een digitale foto op lagere resolutie (72 dpi) en met watermerk. 
 

 

Uiteraard kun je bij ieder pakket ook extra foto’s bij bestellen. In de prijslijst zie je de verschillende mogelijkheden en prijzen.
 

Moederdag

Wil je graag mooie foto’s cadeau doen aan mama of oma voor moederdag? Dan heb ik nog een beperkt aantal plekjes vrij in april en begin mei.

 
Heb je nog vragen, wil je een fotoshoot boeken of een cadeaubon bestellen? Dan kun je mij bereiken via info@capturedbykarin.nl en via 06-52592046
 
 

Kerst mini’s

De feestdagen komen eraan, dus is het tijd voor de kerst mini sessies!

Op zaterdagochtend 18 november en vrijdagmiddag 24 november, wordt onze thuisstudio omgetoverd tot een winters decor, met een witte achtergrond, een mooie houten slee en nepsneeuw. We maken foto’s van de kindjes samen op de slee en een close up foto van ieder kindje. Ik selecteer de mooiste foto’s, bewerk deze en stuur je deze via de mail toe. Het is ook mogelijk om je kerskaarten bij mij te bestellen.

 

Dezelfde setting, maar dan met de kerstrompers van de Hema:

Ik heb de rompers in maat 86/92 (2 stuks) en maat 98/104 (eentje) hier te leen. Wel zelf een (spijker)broekje meenemen.

Een minisessie duurt 15-20 minuten en kost €25, inclusief 3 digitale foto’s. Heb je 3 of meer kinderen, dan krijg je voor €10 pp een extra close up.

Wil je dit jaar kerstkaarten in stijl versturen? Reserveer dan een plekje voor de kerst mini sessies. 
Ben je nog op zoek naar een mooi kerstcadeau voor opa en oma? Dan kunnen we ook een mooie close up foto maken van de kindjes samen in plaats van de foto op de slee. 

Je kunt de mini sessie reserveren via info@capturedbykarin.nl of via 06-52592046. Ook voor vragen of meer informatie kun je me zo bereiken.

© 2019 Captured by Karin

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑