Samen de toekomst tegemoet wandelen

We maken allemaal heel veel foto’s van onze kinderen. Tegenwoordig maken we de meeste foto’s met onze smartphone, zelfs als fotograaf doe ik dat. Het is ook ideaal om even snel een foto te maken en het moment vast te leggen voor later. Toch is het ook leuk om regelmatig een echte fotoshoot te doen, om een mijlpaal vast te leggen, als mooi cadeau voor opa en oma

of zomaar.

Kleine ballerina

Fotoshoots met kleine kindjes doen we vaak in onze thuisstudio in Maasbracht, zeker in de herfst en winter. Uiteraard kunnen we ook altijd een mooie buitenlocatie opzoeken. Voor de shoot overleggen we even wat voor foto’s jullie graag willen. Met oudere kinderen gaan we lekker naar buiten. Daar hebben we meer ruimte en kinderen kunnen lekker zichzelf zijn. Bij een family of kidsshoot wil ik graag spontante momenten en interactie vastleggen. We maken foto’s van de kinderen samen, hoe ze opgaan in hun spel, samen op ontdekkingstocht of elkaar geheimpjes toefluisterend. Net wat past bij jullie. Daarnaast maken we ook foto’s van ieder kind alleen, een mooie portretfoto, een close up van de wimpers of ogen. 

Vol aandacht

En ik maak ook altijd graag een aantal foto’s van het hele gezin, van mama met de kinderen en van papa met de kinderen. En eventueel ook van papa en mama samen. Ik raad iedereen aan om dit ook echt te doen, voor de kinderen is het heel waardevol om later ook deze foto’s te hebben. Als ouders maken we toch de meeste foto’s van de kinderen. In veel gezinnen maakt een ouder de meeste foto’s en deze staat er zelf bijna nooit op. In ons gezin ben ik dat. Ik blijf lekker veilig achter de camera en maak de foto’s van onze meiden en van de meiden met papa. Toch ben ik heel blij dat ik laatst uit mijn comfortzone ben gekropen en zelf voor de camera ben gaan staan.

 

 

Met mijn jongste dochter Maud

Met mijn oudste dochter Fleur

Met mijn gezin

Milestone pakket

In het eerste levensjaar van je kleintje kom je heel veel mijlpalen tegen, en daarmee heel veel fotomomenten. Kijk hier voor meer informatie over het milestone pakket. Wil je 1 milestone vastleggen? Dan kun je ze boeken als kidsshoot.

 Na de shoot

Mooie ogen

Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze stuur ik jullie door als contactblad en hiervan kun je je favoriete foto’s kiezen. De foto’s die jullie gekozen hebben bewerk ik zorgvuldig na. Bij het classic pakket krijg je een pronkboekje met 6 foto’s naar keuze.   Een pronkboekje is een vouwboekje van 10×10 cm. Bij het luxe pakket krijg je een mini album van 15×15 cm met 15 foto’s naar keuze. Bij het superdeluxe pakket krijg je een mini album van 15×15 cm met alle foto’s uit de galerij. De foto’s die gebruikt worden in het pronkboekje/mini album krijg je ook digitaal toegestuurd.

Met mini album wordt geleverd met een linnen omslag. Tijdens de shoot neem ik voorbeeldjes van de kleuren mee waaruit gekozen kan worden. Voor een meerprijs is het mogelijk om te kiezen voor een foto-omslag of een foto op linnen.

Bij het superdeluxe pakket krijg je ook een wanddecoratie op dibond. Dibond bestaat uit 2 dunne lagen aluminium met een tussenlaag van zwart kunststof. De foto wordt afgedrukt op professioneel Fuji papier en verlijmd op het dibond. Hierdoor krijg je topkwaliteit met een strakke look. Je kunt ook kiezen voor een canvas van dezelfde afmetingen. Ik bestel het mini-album, dibond en canvas bij een professionele vakcentrale die producten van topkwaliteit leveren.

Prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. De foto’s die gebruikt worden voor het pronkboekje / album krijg je ook digitaal toegestuurd.

Classic
€135
Keuze (6 foto's) uit galerij met 20-25 foto's
Pronkboekje (10x10) met 6 foto's
 
Luxe
€175
Keuze (15 foto's) uit galerij met 20-25 foto's
Mini album (15x15) met 15 foto's
 
Superdeluxe
€255
Galerij met 20-25 foto's
Mini album (15x15) met alle foto's uit de galerij
VividColor desk stand 20x15cm

 

Bij het superdeluxe pakket kun je in plaats van een wanddecoratie op dibond ook kiezen voor een canvas met dezelfde afmetingen. Tijdens de shoot kan ik een paar voorbeeldjes laten zien van de mogelijkheden.