We maken allemaal heel veel foto’s van onze kinderen. Tegenwoordig maken we de meeste foto’s met onze smartphone, zelfs als fotograaf doe ik dat. Het is ook ideaal om even snel een foto te maken en het moment vast te leggen voor later. Toch is het ook leuk om regelmatig een echte fotoshoot te doen, om een mijlpaal vast te leggen, als mooi cadeau voor opa en oma

of zomaar.

Begin van deze zomer heb ik de playful heart workshop gevolgd. Dit is een geweldige methode om mooie foto’s van kinderen en gezinnen te maken.  

 

Fotoshoots van gezinnen maken we meestal buiten. Daar hebben we meer ruimte en kinderen kunnen lekker zichzelf zijn. Bij een gezinsshoot wil ik graag spontane momentjes en interactie vastleggen. Voor een gezinsshoot stuur ik jullie een digitale vragenlijst om jullie wat beter te leren kennen en me goed te kunnen voorbereiden op de shoot. 

 

Ik wil graag dat jullie de fotoshoot ervaren als een leuk gezinsuitje. Een gezellig middag samen met als bonus een aantal mooie foto’s als herinnering. 

Met mijn gezin

Ik maak ook altijd graag een aantal foto’s van het hele gezin, van mama met de kinderen en van papa met de kinderen. En ook van papa en mama samen. Ik raad iedereen aan om dit ook echt te doen, voor de kinderen is het heel waardevol om later ook deze foto’s te hebben. Als ouders maken we toch de meeste foto’s van de kinderen. In veel gezinnen maakt een ouder de meeste foto’s en deze staat er zelf bijna nooit op. In ons gezin ben ik dat. Ik blijf lekker veilig achter de camera en maak de foto’s van onze meiden en van de meiden met papa. Toch ben ik heel blij dat ik laatst uit mijn comfortzone ben gekropen en zelf voor de camera ben gaan staan.

Met mijn jongste dochter Maud

Met mijn oudste dochter Fleur

Milestone pakket

In het eerste levensjaar van je kleintje kom je heel veel mijlpalen tegen, en daarmee heel veel fotomomenten. Kijk hier voor meer informatie over het milestone pakket. Wil je 1 milestone vastleggen? Dan kun je deze boeken als kidsshoot.

 Na de shoot

Mooie ogen

Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze stuur ik jullie door als contactblad en hiervan kun je je favoriete foto’s kiezen. De foto’s die jullie gekozen hebben bewerk ik zorgvuldig na. Bij het classic pakket krijg je een pronkboekje met 6 foto’s naar keuze.   Een pronkboekje is een vouwboekje van 10×10 cm. Bij het luxe pakket krijg je een mini album van 15×15 cm met 15 foto’s naar keuze. Bij het superdeluxe pakket krijg je een mini album van 15×15 cm met alle foto’s uit de galerij. De foto’s die gebruikt worden in het pronkboekje/mini album krijg je ook digitaal toegestuurd.

Met mini album wordt geleverd met een linnen omslag. Tijdens de shoot neem ik voorbeeldjes van de kleuren mee waaruit gekozen kan worden. 

Bij het superdeluxe pakket krijg je ook een vivid color desk stand van 20×15 cm. De vivid color desk stand van Chromalux is de nieuwste High Definition print technologie voor metaal. Het is robuust, waterdicht en printvast. De desk stand wordt geleverd met 2 subtiele bevestigingen. Hierdoor krijg je topkwaliteit met een strakke look. 

Prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. De foto’s die gebruikt worden voor het pronkboekje / album krijg je ook digitaal toegestuurd.

Classic
€135
6 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Pronkboekje (10x10) met 6 foto's
 
Luxe
€175
15 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Mini album (15x15) met 15 foto's
 
Superdeluxe
€255
25 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Mini album (15x15) me25 foto's
VividColor desk stand 20x15cm