Net voor onze vakantie mocht ik nog een paar fotoreportages voor Stichting Earlybirds maken. Een van deze reportages was die van Pim. Wat een mooi kindje en wat een fijne sfeer op zijn kamer. Het voelde bijna alsof ik bij vrienden op kraambezoek was. Onderstaand blog verschijnt in de loop van komende week op de website van Stichting Earlybirds. De ouders van Pim hebben ook een heel mooi stukje geschreven voor het blog.


Pim werd na een zwangerschap van 34 weken geboren. Op het moment van de reportage lag hij in een gewoon bedje en mocht hij al bijna naar huis. Hij lag heerlijk te slapen onder een zelfgehaakt dekentje. De sfeer is de kamer was heel gezellig en liefdevol. Pim vond het prima om op te foto gaan en trakteerde ons op de mooiste gezichtuitdrukkingen. En dat terwijl hij door de hele reportage heen sliep: in zijn bedje, bij mama op de arm, bij papa op de arm. Ik vraag me of wat zijn favoriete plekje was.

Lieve Pim, ik wens je heel veel geluk en een hele mooie toekomst, samen met je papa en mama.

Van de ouders:

Vandaag, precies op de uitgerekende datum, krijgen we de foto’s van Earlybirds, vrijwillig (!) gemaakt door Karin Lemmens. Het is een datum waar we maanden naar toe leefden, maar het liep een beetje anders. Onze zoon Pim werd 6 weken te vroeg geboren. Gelukkig ging het vanaf de geboorte erg goed met Pim. Maar het neemt niet weg, dat we zorgen hebben (gehad) en dat er ontzettend veel gebeurd is. Toen we net in het ziekenhuis lagen, hoorden we van de stichting Earlybirds, want er lag een heel lief gehaakt knuffeltje in de couveuse bij Pim. En we hoorden van de fotoshoot. Meteen meldden we ons aan, want het zag er naar uit dat we wel wat weekjes in het ziekenhuis moesten blijven met Pim. Het leek ons zo speciaal om hem hier vast te laten leggen door een fotograaf. Gelukkig vond Karin nog een gaatje in haar agenda. We zijn zo blij met de prachtige en bijzondere foto’s! En het is ook heel raar, dubbel en emotioneel om ze te zien. Juist vandaag, op die speciale datum. Hij zou er nu pas zijn…Maar we zijn heel dankbaar en bij dat Pim er al is en dat we al van hem genieten. 

Liefs,
Koos en Pauline