Het wordt in Nederland steeds populairder om een cake smash fotoshoot te doen. Heel vaak wordt een cake smash gedaan rond de eerste verjaardag gedaan. Je kindje is niet langer een baby, maar wordt een nieuwsgierige dreumes die de wereld gaat verkennen en ontdekken. Maar ook voor een 2e of 3e verjaardag kan een cake smash gedaan worden. En mijn oudste dochter wordt in oktober 5 en wil dan heel graag een cake smash doen, dus dat gaan we zeker doen.

Voor de shoot

Als je de foto’s van de cake smash wilt gebruiken voor de uitnodiging voor de eerste verjaardag, dan is het verstandig om deze rond de 10-11 maanden te plannen. Houdt er rekening mee dat het nabewerken van de foto’s tijd kost en dat je uitnodigingen vaak op tijd wilt sturen. Neem gerust even contact op om te overleggen over de mogelijkheden. Vaak is het mogelijk om 1 of 2 foto’s voor de uitnodiging met spoed na te bewerken zodat je de uitnodigingen al kunt versturen. De cake smash is inclusief smash taartje. Je kunt zelf kiezen welke kleur taartje je wilt en welke naam erop komt te staan. 

Tijdens de shoot

We beginnen de fotoshoot met een paar foto’s van je kindje in zijn mooie feest outfit. Daarna zetten we de taart klaar en laten de kleine op ontdekkingstocht. Het is mooi om te zien hoe ieder kindje op zijn eigen manier reageert. Sommige kinderen duiken meteen op de taart, anderen willen er helemaal niks van weten. Het kan helpen om je kindje vantevoren al een kennis te laten maken met een cupcake met botercrème, zodat de structuur hiervan niet meer helemaal onbekend en eng is. Tijdens de smash kunnen we ook nog stiekem wat rozijntjes of soepstengel (of andere favorieten) aan de achterkant in de cake stoppen, soms helpt dit een kindje om toch voorzichtig te gaan ontdekken.

Nadat jullie kleintje klaar is met de cake, is het tijd voor een lekker badje. Nog even spetteren en spelen met zeepbellen. Ook hiervan maken we nog een aantal mooie foto’s en daarna krijgen jullie je kindje weer lekker schoon mee naar huis.

Liever geen cake? Je kunt ook kiezen voor een paint smash, een spaghettig smash of een andere smash. We kunnen samen even brainstormen over alternatieven. 

Na de shoot

Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze stuur ik jullie door als contactblad en hiervan kun je je favoriete foto’s kiezen. De foto’s die jullie gekozen hebben bewerk ik zorgvuldig na.

Pronkboekje met 6 foto’s

Bij het basic pakket mag je 6 foto’s uit de galerij kiezen. Deze krijg je digitaal en in een pronkboekje. Bij het classic pakket mag je 10 foto’s uitkiezen, deze krijg je digitaal en in een pronkboekje. Bij het luxe pakket mag je 15 foto’s uitkiezen die je digitaal krijgt en in een mini album. Bij het superdeluxe pakket mag je 25 foto’s uit de galerij kiezen, deze foto’s krijg je digitaal en in een mini album. Daarnaast krijg je bij het superdeluxe pakket een vividcolor desk stand van 20×15 cm met je favoriete foto van de shoot.

Mini album

Een pronkboekje is een vouwboekje van 10×10 cm. Het mini album is een mooi album van 15×15 cm met max. 8 spreads. Het album is handgebonden met pvc tussenbladen van 0,5 mm en is layflat. Je kunt zelf de kleur van de linnen omslag kiezen. 

 

VividColor desk stand

De vivid color desk stand van Chromalux is de nieuwste High Definition print technologie voor metaal. Het is robuust, waterdicht en printvast. De desk stand wordt geleverd met 2 subtiele bevestigingen. Hierdoor krijg je topkwaliteit met een strakke look. 

Prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. 

Basic
€165
Cake smash fotoshoot
Smash taartje
6 digitale foto's (keuze uit galerij)
Pronkboekje (10x10 cm) met 6 foto's
 
 
Classic
€195
Cake smash fotoshoot
Smash taartje
10 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Pronkboekje (10x10 cm) met 10 foto's
 
 
Luxe
€255
Cake smash fotoshoot
Smash taartje
15 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Mini album (15x15 cm) met 15 foto's
 
 
Superdeluxe
€325
Cake smash fotoshoot
Smash taartje
25 digitale foto's foto's (keuze uit galerij)
Mini album (15x15) met 25 foto's
Luxe bewaarhoes voor het mini album